SCT

Reparatie’s opsturen naar ons bedrijf

Wilt u uw defecte apparaat naar ons bedrijf sturen, dan is het verstandig om dit goed verpakt en verzekerd te doen. Om uw apparatuur goed te kunnen testen is het belangrijk om een volle accu en eventueel de bijbehorende lader mee te sturen.

Maak een briefje met daarop uw adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en een omschrijving van het defect. Doe dit briefje samen met het defecte apparaat in een plastic zak of envelop.

Zorg altijd voor een stevige doos. Maak eerst op de bodem een laag schokabsorberend materiaal, b.v. opgefrommelde oude kranten. Uw toestel legt u in het midden waarna u de overige ruimte zodanig opvult dat uw toestel geen ruimte meer heeft om tijdens het transport te verplaatsen. Sluit de doos zorgvuldig met tape en plak aan de buitenkant ons adres.

Let op: verzenden naar ons adres is uw verantwoordelijkheid. Aan het terugzenden van uw apparatuur besteden wij de grootste zorg. Wij doen dit aangetekend via postNL. Indien wij beschikken over uw emailadres melden wij u de Track & Trace code. Op de website van PostNL kunt u dan de zending volgen.

 

Brengt u uw camera en/of lens liever zelf naar ons toe? Dit kan natuurlijk ook. U kan hier een afspraak voor maken per e-mail of telefoon.

Copyright © 2024 Schreiber Camera Techniek