SCT

35 Jaar ervaring

In 1979 zijn wij begonnen met het repareren van zoomlenzen, spiegelreflexcamera’s, compactcamera’s, flitsers en allerlei accessoires op het gebied van de fotografie. Eerst een korte periode in loondienst, niet veel later in de vorm van een eigen onderneming. In deze periode hebben we ook de halfkleinbeeldcamera opnieuw uitgevonden. Er was in de toeristenbranche en bij de rijksoverheid behoefte om meer opnamen te plaatsen op de bestaande 35mm kleinbeeldfilms.
In die periode bracht de toenmalige fabrikant Minolta zijn X700/X500/X300 op de markt. Een bijzonder geslaagd ontwerp en zeer geschikt voor ombouw naar halfkleinbeeld. De meeste exemplaren hebben, natuurlijk met de nodige service intervallen, zonder moeite meer dan 1 miljoen opnamen gemaakt en overtreffen op dit punt nog steeds de meeste digitale professionele topmodellen.

Schreiber Camera Techniek is als merk-onafhankelijke onderneming in 1984 opgezet. In eerste instantie met reparaties aan analoge apparatuur, met later de verbreding naar digitaal. De wereld van de fotografische apparatuur is er één die altijd sterk in beweging is, zowel prijstechnisch als fototechnisch. Als uw apparatuur een defect vertoont kunt u mogelijk investeren in een nieuw apparaat. Als reparatiebedrijf stellen wij dat reparatie meestal lonend is.

Copyright © 2024 Schreiber Camera Techniek